Vähän erikoisempi tapa säästää rahaa

Iltalehti revittelee todella erikoisella säästövinkillä. Mikäpä minä olen sanomaan mitä ihmisen sopii tehdä ja mitä ei, mutta onhan tämä jo ennenkuulumatonta – tosin ihan hauskalla ja positiivisella tavalla. Positiivisuus, rohkeus ja kokeilunhalu ovat juuri niitä asioita, joita elämässä tarvitaan. Ne ovat niitä asioita, joita meillä lapsena on, mutta aikuistuttuamme kokeilunhalun ja leikkimielisyyden löytäminen on vähän vaikeampaa.

Nyt on kysymyksessä seksilelujen tekeminen kodista löytyvistä tavallisista tarvikkeista. Kuten porkkanoista, ilmapalloista ja parittomista sukista. Ehkä jälkimmäisenä mainitun hyödyntäminen seksileluna vähentäisi ärsytystä, joka syntyy siitä että pesukone on taas syönyt lempisukan toisen puoliskon!

Banaani ei Pagettin mielestä ole suinkaan ainoa vihannes, jota kannattaa kokeilla dildona.

Banaani sopii dildoksi parhaiten kuorimattomana eikä liian kypsänä.

Porkkanasta saa mainion dildon, koska kovaa porkkanaa voi muotoilla kuorimaveitsen avulla. Siro munakoisokin on oivaa dildoainesta.

Vaihtelua vegedildoon saa sopivankokoisesta maissista, jota Pagett mainostaa luonnon omaksi nyppyläiseksi dildoksi. Maissista kannattaa poistaa suojalehdet ja tähkän päässä olevat hiutulat ennen kuin se otetaan seksileluksi.

Linkki juttuun tässä. Kommentoi mitä mieltä olet tästä hurjasta säästövinkistä!

Vastaa