Mullistaako tämä uutuuskondomi markkinat?

Seksivälineistään tunnettu erotiikkavalmistaja Lelo on lanseerannut uuden kondomin nimeltään HEX. Odotettu uutuus kehuu olevansa maailman ainoa lajiaan. Lelon HEX-kondomin erityisyys perustuu sen mehiläiskennoa muistuttavaan rakenteeseen, joka tekee kortsun erittäin kestäväksi mutta samalla ohueksi.

HEX on luonnonkumia eli lateksia ja ainoastaan 0,045 millimetriä paksu. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta se siirtää kehon lämpöä tehokkaasti lateksin läpi ja rakenne myös hyväilee sopivasti sisäpuolelta.

Ainoa haittapuoli kondomissa on se, että ainakin toistaiseksi HEX on jonkin verran muita kondomeita kalliimpi. Tällä hetkellä kumin hinta seksikaupoissa on noin 2 euroa per kappale.

My partner and I used an entire box in one night. He put it on and said it felt like he was wearing nothing at all. Finally it was my turn to put one on, and he wasn’t lying. It feels like you aren’t wearing a condom. Best experience ever! We’ve since then bought a few more boxes.

Ylläoleva on asiakkaan kommentti Lelon sivuilta, jos tähän palautteeseen on uskominen, kortsu taitaa olla hintansa arvoinen.

Vastaa